Caută
Close this search box.

PÂNĂ ÎN DATA DE 19 IULIE SUNTEM ÎN CONCEDIU: nu preluăm comenzi de produse personalizate, nu trimitem comenzi nici de produse personalizate nici de la categoria shop creatori.

Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate când revenim la birou, din data de 22 Iulie. Mulțumim pentru întelegere!

Bucurii de iarnă: decor și cadouri pentru Crăciun 2023

Bine ai venit în universul magiei de iarnă!

Descoperă colecția noastră exclusivă de globuri de Crăciun 2023 din plexiglass, care aduc un strop de farmec și eleganță în sărbătorile tale. Realizate cu grijă și atenție la detalii, aceste bijuterii strălucesc în lumina Crăciunului.

Mai sunt

Zile
Ore
Minute
Secunde

până la Crăciun!

Globuri personalizate de Crăciun

Alege să personalizezi globurile cu nume sau mesaje speciale, transformându-le în amintiri de neuitat. Cu o gamă variată de culori pentru autocolant și fundiță, poți crea globuri perfect adaptate stilului tău și atmosferei festive.

Surprinde-ți cei dragi, în special cei mici sau proaspăt căsătoriți, cu globuri personalizate care marchează momente speciale. Acestea devin nu doar decorațiuni, ci și părți ale poveștii de Crăciun a fiecărei familii.

Glob personalizat de Crăciun
Glob de Crăciun

De ce să ne alegi?

Eleganță și calitate

Globurile noastre de Crăciun din plexiglass sunt create cu atenție la detalii, oferind o eleganță aparte și durabilitate pe termen lung.

Garanția momentelor unice

Globurile noastre devin nu doar decorațiuni, ci părți ale poveștii tale de Crăciun, marcând momente speciale și aducând bucurie în fiecare casă.

De la oameni împărtășite

Ce au spus clienții noștri:

Cristina Iordache
Cristina Iordache
Read More
Super multumita după experienta pe care am avut-o cu Emilia. Cu cateva luni înainte sa colaborez cu ea, am urmarit-o online și am știut ca ea se va ocupa de invitațiile mele Invitațiile pt nunta mea arata extraordinar după colaborarea cu ea. Calitate 100%. Dacă va doriți ceva unic, apelati sigur la ea. A dat dovada de multa răbdare și profesionalism. Eu știu cine îmi va face și invitațiile pt celelalte evenimente din viata mea. Rezultatul final a fost peste așteptări. Coletul a fost intact, împachetat cu grijă.
Cristina Eremia Grigore
Cristina Eremia Grigore
Read More
Recomand din suflet. Invitatiile sunt mai superbe decat le-am visat. Am apreciat enorm seriozitatea si comunicarea. Multumim inca odata pentru ca ne-ai ajutat sa avem invitatiile perfecte.
Ioana Mititelu
Ioana Mititelu
Read More
Recomand cu drag invitațiile Remembrance! Creativitate, profesionalism, promptitudine, comunicare facila.
Mădălina Elena Ilie
Mădălina Elena Ilie
Read More
Recomand tuturor viitorilor miri si nu numai , aici o să găsiți cele mai frumoase idei de învitații . Astăzi am primit învitațiile și chiar sunt mult peste așteptările noastre , nu am decât cuvinte de mulțumire și admirație. Suntem super mulțumiți și cu siguranță vom reveni cu drag oricând . Vă mulțumesc din suflet ! Faceți o treabă minunată !
Maura Militaru
Maura Militaru
Read More
Remembrance= creativitate, profesionalism, seriozitate, calitate, magie. Recomand din tot sufletul, am apreciat enorm comunicarea, răbdarea și înțelegerea. Au ieșit superbe, peste așteptări! Dacă vă doriti ceva unic, cu siguranță veți găsi aici. Vom reveni pentru următoarele comenzi ce țin de meniuri/plicuri. Mulțumim din suflet! Vă mulțumesc din suflet ! Faceți o treabă minunată !
Szekely Krisztina Melania
Szekely Krisztina Melania
Read More
Toate aprecierile pentru felul în care s a lucrat la întreaga invitatie și atenția acordată detaliilor! Recomand din suflet și cu cea mai mare incredere! Mă declar mândra ca și viitoare mireasă!
Previous
Next

Crăciun 2023 - Magia dăruirii unui glob 

Cadourile de Crăciun nu sunt doar simple obiecte; ele devin părți ale unor amintiri de neuitat și simboluri ale dragostei și bucuriei. 

Un glob de Crăciun, personalizat cu grijă și atenție, este alegerea perfectă pentru a aduce un zâmbet pe fețele celor dragi. 

Iată de ce ar trebui să consideri daruirea unui glob de Crăciun:

Simbol al uniunii familiale

Globurile de Crăciun devin simboluri ale tradițiilor și ale momentelor petrecute împreună în timpul sărbătorilor. Oferind un glob, contribui la consolidarea și celebrarea unității familiale.

Alegere personalizată și unică

Personalizarea globului cu nume sau mesaje adaugă o notă distinctivă și unică. Este o dovadă a efortului și gândului pus în alegerea cadoului, transformându-l într-o amintire cu adevărat specială.

Marcarea momentelor speciale

Ideal pentru a marca evenimente speciale, cum ar fi primul Crăciun al bebelușului sau primul Crăciun ca sot și sotie. Globurile devin amintiri vii ale acestor ocazii unice în viața celor dragi.

Un glob de Crăciun aduce bucurie în prezent și trezește sentimente de nostalgie pentru Crăciunurile trecute. Este o modalitate minunată de a împărtăși bucuria și de a aminti de frumusețea sărbătorilor.

Alegând să oferi un glob de Crăciun, nu oferi doar un obiect decorativ, ci împarți și o parte din tine, din tradițiile tale și din bucuria Crăciunului. Este un cadou cu o semnificație profundă, menit să creeze amintiri durabile și să aducă un strop de magie în casele celor dragi.

Glob personalizat primul meu Crăciun + numele bebelușului
Glob personalizat primul meu Crăciun + numele bebelușului
Glob personalizat Primul Crăciun logodiți
Glob personalizat Primul Crăciun logodiți

Acceptăm comenzi până în data de 16 decembrie 2023, așa că grăbește-te!

Scroll to Top