Caută
Close this search box.

Design personalizat invitație online

100,00 lei

Design personalizat invitație online – Vrei să ai o invitație online cu un design unic și personalizat pentru evenimentul tău special? Echipa noastră talentată și creativă este aici să îți ofere exact ceea ce cauți!

Pasul 1: Adaugă produsul în coș și efectuează plata.

Pasul 2: Noi te vom contacta pentru ca tu să ne poți comunica dorințele tale și împărtăși detalii despre evenimentul tău, tematica, culorile preferate și orice alte detalii importante pe care le dorești să le includem în designul invitației tale. Poți să ne trimiți și exemple de invitații sau imagini care te inspiră. Atenție, nu copiem designuri de la alți creatori, deci nu ne cere asta pentru că vei fi refuzat.

Pasul 3: Vei primi 3 variante de design din care să alegi, bazate pe informațiile pe care ni le-ai furnizat, pe adresa de email/whatsapp. Vei primi variantele într-un format ușor de vizualizat și analizat.

Pasul 4: Alege designul preferat – Analizează cu atenție cele 3 variante și alege designul care se potrivește cel mai bine viziunii tale și evenimentului tău special.

Pasul 5: Perfecționareaa – după ce ai ales designul preferat, ai dreptul la 3 modificări gratuite. Poți solicita schimbări de culori, fonturi, poziționare a elementelor sau orice alte modificări minore care să îți satisfacă în totalitate cerințele. Poți oferi feedback-ul tău până la maxim 3 zile după primirea primelor variante.

Pasul 6: Finalizarea designului – după ce am implementat modificările solicitate de tine, vei primi versiunea finală a invitației tale online personalizate. Aceasta va fi gata de a fi trimisă invitaților tăi sau de a fi partajată pe platformele de socializare.

Cu serviciul nostru de design personalizat, ai control total asupra aspectului invitației tale online. Echipa noastră se asigură că rezultatul final este exact ceea ce îți dorești, astfel încât să creezi o primă impresie memorabilă pentru evenimentul tău.

Contactează-ne acum pentru a începe procesul de creare a invitației tale online personalizate și bucură-te de 3 variante de design și 3 modificări gratuite! Timpul de realizare a designului diferă în funcție de timpul disponibil, între 24-48 de ore de la finalizarea detaliilor cu clientul.

Produsul finit va fi oferit sub forma de invitație digitală, de o singură pagină, încărcat pe site pe link personalizat. Clientul nu are dreptul de a primi fișierul editabil pentru invitație sau elemente decorative din aceasta, decât dacă achiziționează opțiunea specială „Editabil”.

Odată primită varianta finală de către client, acesta nu mai are dreptul la modificări asupra modelului, decât cu plata suplimentară a 20 lei / modificarea.

    Data limită pentru confirmarea prezenței

    Întrebări pentru formularul de confirmare

    Alegeți doar ce întrebări doriți să apară în formularul de confirmare. Vă sfătuim să nu exagerați ori invitații vor fi descurajați să mai completeze.

Cum plătesc?

 

Poți plăti prin transfer bancar sau plata cu cardul direct la plasarea comenzii.

 

Veti fi contactat dupa confirmarea platii pentru a ne oferi detaliile pentru invitatie.

Alte elemente pot fi modificate după dorința fiecăruia, prețul per modificare fiind de 10 lei.

Livrarea se face în 24 de ore pe adresa de mail pe care ai folosit-o la plasarea comenzii, pe FB/IG sau pe whatsapp.

Scapă de griji, bucură-te de digital.

Comandă acum

Primești invitația în 24h

Frumusețea invitațiilor digitale este întocmai rapiditatea și comoditatea lor: o primești rapid în 24 de ore de la plasarea comenzii și o poți trimite imediat celor dragi.

Alege modelul preferat, completează-ți informațiile și nu mai ai grija lor!

Mix & Match

Împreună îți creăm invitația de vis

Îți plac invitațiile noastre…dar parcă ceva tot lipsește…ei bine putem face un design de la 0 exact așa cum îți dorești tu.

Putem povesti, căuta inspirație, iar când avem acordul tău începem să pregătim totul.

Dă un mail pe contact@remembrance.ro sau completează chiar acum formularul de contact ca să începem procesul!

Prețul de pornire pentru un nou design digital este de aproximativ 50 de lei, însă mai bine lași un mesaj pentru a afla mai multe.

Scroll to Top