Caută
Close this search box.
Despre noi

Cum a început totul

Povestea Remembrance

In vara anului 2022 am terminat facultatea, la FSPAC Cluj-Napoca pe specializarea Media Digitală. Considerând că în timpul facultății am lucrat pe o poziție de marketing într-o companie, știam că viața de corporatist nu este pentru mine.

Așadar, mi-am luat toate skill-urile dezvoltate de-a lungul anilor prin programe de voluntariat și muncă proprie și am început să le aplic în ceea ce va deveni „brandul” Remembrance.

Pentru cei dintre voi care văd acest site, care arată cât de cât profi și bine pus la punct sau pagina de Facbook și de Instagram cu poze frumoase, și cred că este vorba despre o companie mare, să știți că nu este așa!

Remembrance este, în momentul de față, o echipă formată doar de mine: eu decid, eu execut!

Eu sunt Emilia!

Pentru cei dintre voi care încă nu mă cunosc din live-uri sau din discuții, eu sunt Emilia și am vărsat fiecare moment liber din viața mea în acest business, care este visul meu de viață devenit realitate.

Îmi doresc să fac mult mai multe decât fac deja acum, dar toate vor veni cu timpul!

Pentru cei care sunteți indeciși încotro să vă îndreptați în viață, vă doresc să aveți curaj să încercați acea idee nebunească!

Informații importante

Legal

Site-ul Remembrance.ro aparține companiei EMACRAFT DIGITAL S.R.L, societate română,  înmatriculată la Registrul Comerțului Neamț sub nr. J27/452/2023, CUI 48073740, e-mail contact@remembrance.ro / florea.emilia01@gmail.com, nr. de telefon: 0784751811, cu sediul în Poieni, Comuna Piatra Șoimului, str. Zăvoiului, nr. 66a.

Link-uri importante

Despre noi

Mix & Match

Împreună îți creăm invitația de vis

Îți plac invitațiile…dar parcă ceva tot lipsește…ei bine putem face un design de la 0 exact așa cum îți dorești tu.

Putem povesti, căuta inspirație, iar când avem acordul tău începem să pregătim totul.

Dă un mail pe contact@remembrance.ro sau completează chiar acum formularul de contact ca să începem procesul!

Scroll to Top