Caută
Close this search box.

Folie de laminat metalizată albastră A4 100 coli/top

Fiind o firmă mică nu avem întotdeauna cantități mari pe stoc din toate produsele. Nu ezitați să ne scrieți pentru a afla dacă produsul este pe stoc în cantitatea necesară sau în cât timp îl putem aduce!

Folie de laminat metalizată albastră, pentru a transforma documentele tipărite prin sistem laser în lucrări de artă cu efect metalizat la cel mai bun preț!

80,00 lei

Am încercat să redăm cât mai corect culoarea în poze, însă, uneori, în funcție de setările fiecărui monitor sau device, culorile produsului pot să difere de cele afișate.

Pentru a te convinge că nuanța culorii produsului este cea pe care o cauți, nu ezita să ne soliciți o fotografie pe Whatsapp cu produsul dorit la +0784751811.

Pentru produsele care se află pe stoc procesarea comenzii se va face în 1-3 zile lucrătoare.

Dacă produsul comandat nu se află pe stoc veți fi contactat telefonic pentru a stabili data.

Odată confirmată comanda telefonic cu dumneavoastră produsele vor fi predate curierului și vor fi livrate în 1-5 zile lucrătoare în funcție de zonă.

Folie de laminat metalizată albastră – o soluție practică pentru a transforma documentele imprimate cu ajutorul sistemului laser în opere de artă, având un aspect metalic colorat.

Aplicând pur și simplu folia peste textul dorit și trecând documentul prin laminatorul cu temperatură înaltă și viteză redusă, veți obține rezultate remarcabile.

Această metodă poate fi utilizată pentru a crea certificate, diplome, meniuri, cărți de vizită, invitații de nuntă și multe alte tipuri de documente, conferindu-le un aspect distinct și atractiv.

Dacă vrei să afli mai multe despre procesul folio și cum se realizează el, ți-am pregătit un ghid pas cu pas, îl poți citi aici.

Tehnică: laminare folio;

Mărime: A4;

Instrumente necesare: imprimantă laser, laminator;

Comandă acum și primești cadou la fiecare top un folder transparent pentru înfoliere, mărimea A5.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Folie de laminat metalizată albastră A4 100 coli/top”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai comandat?

Nu uita să lași o recenzie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Folie de laminat metalizată albastră A4 100 coli/top”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă nu ai găsit ce trebuie?

Descoperă mai multe produse:

Atunci când decizi să comanzi o invitație handmade marca Remembrance primești gratuit și invitația digitală ca să te asiguri că toți cei dragi ție îți vor putea fi alături în ziua cea mare.

Scroll to Top