Caută
Close this search box.

PÂNĂ ÎN DATA DE 19 IULIE SUNTEM ÎN CONCEDIU: nu preluăm comenzi de produse personalizate, nu trimitem comenzi nici de produse personalizate nici de la categoria shop creatori.

Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate când revenim la birou, din data de 22 Iulie. Mulțumim pentru întelegere!

Ilustrație personalizată miri Cartoon

150,00 lei

Poți plăti prin transfer bancar sau plata cu cardul direct la plasarea comenzii.

 

Veti fi contactat dupa confirmarea platii pentru a ne oferi detaliile pentru desenul tău.

Dacă ceea ce îți dorești nu se încadrează în criteriul de preț, s-ar putea să ți se ceară o diferență de plată.

Realizarea desenului se va realiza în aproximativ 5 zile lucrătoare.

Acesta este complet personalizat și desenat de mână, digital pe tabletă, deci este un proces de durată.

Ilustrație personalizată miri Cartoon – vrei ca evenimentul tău să aibă cel mai mare grad de personalizare? Comandă acum un desen personalizat digital cu voi și alți membri speciali ai familiei, cum ar fi cățelușul sau pisica voastră!

Ce vei primi?

Prețul standard include o ilustrație complet personalizată realizată digital cu tine și viitorul soț/viitoarea soție, tip bust. Pentru 20 de lei în plus putem adăuga și animăluțul tău în compoziție.

Ulterior, putem adăuga elemente decorative (spre exemplu coronița de frunze), care să se potrivească cu estetica evenimentului tău. Aceasta nu este desenată tot de noi, ci este un element preluat de pe internet.

Care sunt pașii pentru a primi acest produs?

Pasul 1: Adaugă produsul în coș și efectuează plata.

Pasul 2: Noi te vom contacta pentru ca tu să ne poți comunica dorințele tale și împărtăși detalii despre evenimentul tău, tematica, culorile preferate și orice alte detalii importante pe care le dorești să le includem în desen. Stilul este de caricatură tip desen animat, deci nu va fi 1 la 1 cu pozele primite de tine.

Pasul 3: Vei primi o primă variantă a desenului, bazată pe informațiile pe care ni le-ai furnizat.

Pasul 5: Perfecționarea– Analizează cu atenție desenul, de la această versiune ai dreptul la 3 versiuni cu modificări gratuite. Ce înseamnăn asta? Poți solicita schimbări de culori, proporțiile unor lucruri (ex.urechile mai marei) sau schimbarea expresiei, orice alte modificări minore care să îți satisfacă în totalitate cerințele. După ce ne comunici prima dată, realizăm modificările, îți trimitem, apoi poți din nou să ne transmiți modificări dacă mai sunt.

Pasul 6: Finalizarea designului – după ce am implementat modificările solicitate de tine, vei primi versiunea finală a desenului digital personalizat, atât în varianta simplă cât și cea decorată.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ilustrație personalizată miri Cartoon”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top