Caută
Close this search box.

PÂNĂ ÎN DATA DE 19 IULIE SUNTEM ÎN CONCEDIU: nu preluăm comenzi de produse personalizate, nu trimitem comenzi nici de produse personalizate nici de la categoria shop creatori.

Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate când revenim la birou, din data de 22 Iulie. Mulțumim pentru întelegere!

Laminator A4 125 microni

Fiind o firmă mică nu avem întotdeauna cantități mari pe stoc din toate produsele. Nu ezitați să ne scrieți pentru a afla dacă produsul este pe stoc în cantitatea necesară sau în cât timp îl putem aduce!

Acest Laminator A4 125 microni pentru înfoliere, puteți realiza invitații și alte elemente de papetărie înfoliate prin tehnica laminării pe print laser, la un preț extrem de avantajos

180,00 lei

Am încercat să redăm cât mai corect culoarea în poze, însă, uneori, în funcție de setările fiecărui monitor sau device, culorile produsului pot să difere de cele afișate.

Pentru a te convinge că nuanța culorii produsului este cea pe care o cauți, nu ezita să ne soliciți o fotografie pe Whatsapp cu produsul dorit la +0784751811.

Pentru produsele care se află pe stoc procesarea comenzii se va face în 1-3 zile lucrătoare.

Dacă produsul comandat nu se află pe stoc veți fi contactat telefonic pentru a stabili data.

Odată confirmată comanda telefonic cu dumneavoastră produsele vor fi predate curierului și vor fi livrate în 1-5 zile lucrătoare în funcție de zonă.

Acest Laminator A4 125 microni pentru înfoliere, puteți realiza invitații și alte elemente de papetărie înfoliate prin tehnica laminării pe print laser, la un preț extrem de avantajos.

Deși este un laminator office, veți putea realiza invitații cu folio fără prea multă bătaie de cap, este perfect pentru începători și volume mai mici de produs.

Laminează 80 – 125 microni;
Lățimea maximă de laminare: 236mm;
Viteza de laminare: 250mm/min;
Timp de încălzire: 3 – 6 minute;
Buton: Pornire/Oprire;
Număr role: 2.

Găsiți pe site-ul nostru și folia specială metalizată pentru laminare: aurie, argintie, roșie, albastră și verde,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Laminator A4 125 microni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai comandat?

Nu uita să lași o recenzie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Laminator A4 125 microni”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă nu ai găsit ce trebuie?

Descoperă mai multe produse:

Atunci când decizi să comanzi o invitație handmade marca Remembrance primești gratuit și invitația digitală ca să te asiguri că toți cei dragi ție îți vor putea fi alături în ziua cea mare.

Scroll to Top