Caută
Close this search box.

PÂNĂ ÎN DATA DE 19 IULIE SUNTEM ÎN CONCEDIU: nu preluăm comenzi de produse personalizate, nu trimitem comenzi nici de produse personalizate nici de la categoria shop creatori.

Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate când revenim la birou, din data de 22 Iulie. Mulțumim pentru întelegere!

Listă site-uri cu materiale pentru realizarea invitațiilor

Listă site-uri cu materiale pentru realizarea invitațiilor – în format Google Sheets, conține informații detaliate despre site-uri de încredere pentru achiziționarea materialelor necesare pentru realizarea unor invitațiilor deosebite.

Citește descrierea de mai jos pentru a descoperi toate detaliile!

50,00 lei

Comanda de produse digitale se procesează automat după realizarea plății.

Comanda de templates digitale se va livra în automat pe adresa de email folosită la check-out.

Dacă întâmpinați probleme nu ezitați să ne contactați!

Listă site-uri cu materiale pentru realizarea invitațiilor – în format Google Sheets, conține informații detaliate despre siteuri de încredere pentru achiziționarea materialelor necesare pentru realizarea unor invitațiilor deosebite.

Structurată pe 7 categorii distincte, fiecare secțiune oferă acces rapid la informații esențiale legate de fiecare furnizor. Indiferent dacă ești în căutarea produselor de papetărie de cea mai înaltă calitate, a panglicilor elegante sau a florilor criogenate excepționale, această listă excel îți va oferi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți transforma viziunea în realitate.

Categoriile disponibile în „Listă site-uri cu materiale pentru realizarea invitațiilor„ sunt următoarele:

 1. Produse de Papetărie
 2. Plicuri
 3. Ceară pentru Sigilii
 4. Panglică Satinată
 5. Panglică de Mătase
 6. Materiale Textile
 7. Flori/Plante Uscate/Criogenate

Fiecare secțiune este detaliată cu informații vitale precum:

 • Minimul de comandă (dacă există): Pentru a vă ajuta să planificați bugetul și cantitatea necesară pentru comenzi.
 • Costurile de livrare: Pentru a vă ajuta să evaluați costurile totale ale comenzilor dvs. și să decideți ce opțiune de livrare se potrivește cel mai bine bugetului dvs.
 • Suma de comandă necesară pentru transport gratuit: Pentru a vă oferi o perspectivă clară asupra cerințelor de comandă pentru a beneficia de transport gratuit, astfel încât să puteți obține cele mai bune avantaje.
 • Notițe proprii: Acestea includ observații esențiale, cum ar fi opțiunile de produse mai ieftine, produsele noastre preferate sau alte aspecte relevante, care vă pot ajuta să luați decizii mai informate în timpul procesului de comandă.

Acest tabel este esențial pentru oricine dorește să creeze invitații deosebite, oferindu-vă acces rapid și convenabil la cele mai bune surse pentru materialele necesare. Simplu de utilizat și bine structurat, această Listă site-uri cu materiale pentru realizarea invitațiilor vă va economisi timp prețios și vă va ajuta să faceți alegeri informate și inteligente pentru proiectele dvs. de realizare a invitațiilor.

Lista este perfectă pentru începători deoarece conține furnizori care vând la persoane fizice, fără a fi nevoie de persoană juridică și cantități mici.

Fișierele vor fi livrate electronic. În câteva minute de la realizarea plății, un email va fi trimis la adresa de email asociată contului cu un link pentru descărcare. Fișierele vor fi livrate în format .pdf. Pentru plata prin transfer bancar poate dura mai mult, fiind necesară primirea banilor și confirmarea pentru a fi livrate fișierele.

Această listare este doar pentru fișiere digitale. Toate fișierele sunt distribuite electronic. Clienții nu vor primi niciun element prin poștă.

Orice distribuire sau partajare a produsului „Listă site-uri cu materiale pentru realizarea invitațiilor” către terți, care nu au obținut drepturile de utilizare, este interzisă strict și poate atrage răspunderea legală conform legilor în vigoare.

Vă rugăm să respectați drepturile de proprietate intelectuală și să utilizați acest tabel conform regulilor și reglementărilor aplicabile pentru a vă asigura că utilizarea este în deplină conformitate cu legislația actuală.

© SC. EMACRAFT DIGITAL, 5 Noiembrie 2023, All rights reserved.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Listă site-uri cu materiale pentru realizarea invitațiilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai comandat?

Nu uita să lași o recenzie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Listă site-uri cu materiale pentru realizarea invitațiilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă nu ai găsit ce trebuie?

Descoperă mai multe produse:

Atunci când decizi să comanzi o invitație handmade marca Remembrance primești gratuit și invitația digitală ca să te asiguri că toți cei dragi ție îți vor putea fi alături în ziua cea mare.

Scroll to Top