Caută
Close this search box.

Meniu semicerc personalizat

Pentru comenzile de produse de papetărie personalizate cel mai bine ar fi să ne lași un mesaj pe Facebook, Instagram sau Whatsapp. Sunt multe detalii de discutat!

ransformă-ți evenimentul într-o experiență memorabilă cu un meniu semicerc personalizat, un element de decor extrem de elegant și sofisticat, perfect pentru nunți și botezuri. Designul fiecărui meniu este realizat meticulos în funcție de cerințele tale, asigurându-se că fiecare detaliu reflectă perfect tematica și stilul evenimentului.

 • Tipul hârtiei

  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +

  Opțional

  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +

Pentru un proces cât mai lin de producție, comanda minimă pentru produse handmade de papetărie este de 25 de bucăți.

Acest criteriu nu se aplică pentru meniurile personalizate, acolo minimul de comandă este de 10 bucăți.

Pentru numerele de masă nu avem comandă minimă!

Pentru tot ce înseamnă informații, poze, text, culori sau alte modificări necesare pentru invitație vei fi contactat de către noi, nu te îngrijora!

Îți plac invitațiile noastre… dar parcă ceva tot lipsește… ei bine putem face un design de la 0 exact așa cum îți dorești tu.

Putem povesti, căuta inspirație, iar când avem acordul tău începem să pregătim totul.

Dă un mail pe contact@remembrance.ro, un mesaj pe Instagram sau Facebook la @remembrance.ro,  sau completează chiar acum formularul de contact ca să începem procesul!

Livrarea se realizează prin curier oriunde în România, chiar și la țară!

Pentru cazurile speciale putem livra și în afară.

Produsele sunt realizate personalizat, așadar timpul de așteptare diferă în funcție de sezon. Vei afla care este timpul de așteptare pentru comanda ta.

Acest meniu semicerc personalizat este conceput pentru a fi plasat în farfuria fiecărui invitat, designul semicerc elegant și sofisticat va captiva atenția și va adăuga un element de lux evenimentului tău.

În general, acest tip de meniu este indicat pentru evenimentele care au un meniu mai minimalist, considerând spațiul limitat.

Mărime: 19 cm x 9.5 cm

Pentru o ofertă de preț personalizată nu ezitați să ne scrieți pe adresa de email contact@remembrance.ro, pe Facebook sau Instagram, sau să lăsați un mesaj pe Whatsapp la +0784751811.

Fă din nunta sau botezul tău un eveniment de neuitat cu meniurile noastre semicerc personalizate. Contactează-ne pentru a începe procesul de personalizare și pentru a aduce la viață designul perfect pentru evenimentul tău special.

Beneficiază de personalizare completă pentru a crea un design unic, perfect adaptat temei și stilului evenimentului tău.

Meniu semicerc personalizat cu ciucure

Comandă acum

Design-ul îl creăm împreună

 • Eleganță și sofisticare: Meniul nostru semicerc adaugă o notă de rafinament oricărei mese, devenind un punct focal care impresionează invitații.
 • Personalizare completă: Colaborează cu echipa noastră de designeri pentru a crea un meniu unic, adaptat exact cerințelor tale, de la fonturi și culori până la grafica dorită.
 • Gama largă de cartoane: Alege dintr-o selecție diversă de cartoane de înaltă calitate, disponibile în multiple texturi și culori, pentru a găsi opțiunea perfectă care să completeze decorul evenimentului.
 • Decorațiuni inedite: Îmbogățește meniul cu decorațiuni speciale, care adaugă un plus de originalitate și stil, asigurându-se că fiecare piesă este unică și memorabilă.

Meniuri semicerc personalizate - întrebări frecvente

Da, desigur, tu ne transmiți ce dorești să apară și ce nu pe meniurile tale.

Meniurile vor fi livrate gata tăiate pe dimensiune și aranjate după cum am stabilit, tu nu va trebui decât să le pui pe masă în ziua cea mare.

Puteți alege culorile, fonturile și elementele de design care se potrivesc cu tema și paleta de culori a nunții voastre.

Colaborarea reușită presupune foarte multă comunicare și o serie de variante din care să alegeți pentru a garanta satisfacția voastră.

Dimensiunea potrivită pentru meniurile individuale poate varia în funcție de preferințele tale și de designul ales. Poți opta pentru dimensiuni mai mici, care să se încadreze în farfurie, sau pentru dimensiuni mai mari, care să fie plasate lângă farfurie.

Dacă ai un meniu foarte bogat, asigură-te că mărimea pe care o dorești va fi ușor de citit și manevrat pentru a facilita experiența invitaților.

Trebuie să ne transmiteți, de preferat într-un document Docs sau printr-un mesaj, lista preparatelor culinare și a băuturilor disponibile pentru invitați.  Acestea trebuie să fie scrise corect CU DIACRITICE.

Dacă nu aveți decât o poză cu meniul nu este o problemă, ne-o puteți transmite și ne ocupăm noi de transcriere.

Nu vă îngrijorați, înainte de printare produsele vor fi mereu trimise prima data în varianta digitala spre tine pentru a putea fi corectate eventuale erori.

Pentru meniuri individuale personalizate opta să comandați un meniu pentru fiecare persoană, sau câte un meniu de așezat între două farfurii.

Nu, toate pentru produsele realizate personalizat se achită în două tranșe: prima, avansul, în valoare de 50% și a doua la finalizarea comenzii, restul de bănuți + livrarea.

Da, atâta timp cât ne transmiteți preparatele și pentru aceste meniuri vă ajutăm cu plăcere, chiar și dacă este nevoie doar de unul. Toți invitații merită să se simtă incluși în eveniment!.

La fel ca orice alt obiect de decor pentru evenimentul tău, și meniurile sunt opționale, alegerea de a avea meniuri pe masa depinde de preferințele și nevoile tale, dar mai ales de buget.

Totuși, s-ar putea ca meniurile să fie printre cele mai utile pe masă, ele oferind informații importante despre ce va fi servit sau băutura de la bar.

Da, meniurile cerc personalizate pot fi comandate pentru diverse tipuri de evenimente, cum ar fi:

 • nunta
 • botez nunți
 • petreceri de aniversare

Ne mândrim cu recenziile noastre

Ai comandat? Nu uita să lași o recenzie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Meniu semicerc personalizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mix & Match

Împreună îți creăm designul pe care îl visezi

Dacă ai ceva mai special în minte, niciodată nu spunem nu unei provocări!

Putem povesti, căuta inspirație, iar când avem acordul tău începem să pregătim totul.

Dă un mail pe contact@remembrance.ro sau completează chiar acum formularul de contact ca să începem procesul!

Scroll to Top