Caută
Close this search box.

Meniuri pliate tip carte personalizate

Pentru comenzile de produse de papetărie personalizate cel mai bine ar fi să ne lași un mesaj pe Facebook, Instagram sau Whatsapp. Sunt multe detalii de discutat!

Răsfățați invitații cu meniuri pliate tip carte personalizate și transformați evenimentul vostru într-o experiență culinară de neuitat!

Nu avem modele standard, se realizează în funcție de preferințele fiecăruia!

 • Tipul hârtiei

  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +

  Opțional

  • +
  • +

Pentru un proces cât mai lin de producție, comanda minimă pentru produse handmade de papetărie este de 25 de bucăți.

Acest criteriu nu se aplică pentru meniurile personalizate, acolo minimul de comandă este de 10 bucăți.

Pentru numerele de masă nu avem comandă minimă!

Pentru tot ce înseamnă informații, poze, text, culori sau alte modificări necesare pentru invitație vei fi contactat de către noi, nu te îngrijora!

Îți plac invitațiile noastre… dar parcă ceva tot lipsește… ei bine putem face un design de la 0 exact așa cum îți dorești tu.

Putem povesti, căuta inspirație, iar când avem acordul tău începem să pregătim totul.

Dă un mail pe contact@remembrance.ro, un mesaj pe Instagram sau Facebook la @remembrance.ro,  sau completează chiar acum formularul de contact ca să începem procesul!

Livrarea se realizează prin curier oriunde în România, chiar și la țară!

Pentru cazurile speciale putem livra și în afară.

Produsele sunt realizate personalizat, așadar timpul de așteptare diferă în funcție de sezon. Vei afla care este timpul de așteptare pentru comanda ta.

Meniuri pliate tip carte, o modalitate elegantă și practică de a prezenta selecția delicioasă de mâncăruri și băuturi la evenimentele voastre speciale.

Aceste meniuri sunt realizate dintr-o singură pagină A4, pliată în două, oferindu-vă un format în care pot încăpea cu ușurință toate informațiile: de la numele voastre, data nunții, numărul mesei la informațiile despre mâncare și băutură.

Fiecare model va fi atent proiectat pentru a reflecta tematica și stilul evenimentului vostru. 

Cu meniurile pliate tip carte, invitații vor avea acces ușor la opțiunile de meniu și vor putea naviga cu ușurință prin selecția diversificată de mâncăruri și băuturi. Rezultatul final este un meniu elegant, sofisticat și ușor de citit, care adaugă un plus de rafinament evenimentului vostru.

Hârtia folosită: în funcție de preferințe, texturată tip acuarelă 280g, perlată 250g, alb mat 300g;

Mărime maximă: Aproximativ A5 (148×210) pentru fiecare pagină, la cerere se pot face și mai mici;

Meniurile pliate tip carte nu doar că sunt decorative și adaugă o notă de eleganță evenimentului vostru, dar îndeplinesc și un rol funcțional esențial în comunicarea informațiilor relevante invitaților.

Ele asigură o experiență plăcută și satisfăcătoare în ceea ce privește alegerile culinare și contribuie la succesul general al evenimentului vostru special.

Meniuri pliate tip carte personalizate cu numele mirilor

Comandă acum

Design-ul îl creăm împreună

Optează pentru meniuri pliate tip carte pentru o soluție practică și eficientă, fie că plănuiești să le folosești pentru o nuntă elegantă sau un botez jucăuș.

Prin intermediul celor patru fețe, poți afișa în mod clar antreuri, feluri principale, deserturi și opțiuni de băuturi disponibile la evenimentul tău. Fiecare față poate fi personalizată cu imagini, text și design care reflectă tema sau stilul evenimentului tău.

Un aspect fantastic este posibilitatea de a include direct numărul mesei, numele mirilor sau data nunții pe design.

Acest lucru nu doar conferă un aspect atrăgător și profesional meniurilor, dar și economisește bani prin eliminarea necesității unor carduri separate pentru numerotarea meselor.

Meniuri pliate tip carte - întrebări frecvente

Meniurile pliate tip carte sunt livrate gata pliate, tu va trebui doar să le deschizi în ziua evenimentului și să le plasezi în picioare pe masă.

Puteți alege culorile, fonturile și elementele de design care se potrivesc cu tema și paleta de culori a nunții voastre.

Colaborarea reușită presupune foarte multă comunicare și o serie de variante din care să alegeți pentru a garanta satisfacția voastră.

Trebuie să ne transmiteți, de preferat într-un document Docs sau printr-un mesaj, lista preparatelor culinare și a băuturilor disponibile pentru invitați.  Acestea trebuie să fie scrise corect CU DIACRITICE.

Dacă nu aveți decât o poză cu meniul nu este o problemă, ne-o puteți transmite și ne ocupăm noi de transcriere.

Nu vă îngrijorați, înainte de printare produsele vor fi mereu trimise prima data în varianta digitala spre tine pentru a putea fi corectate eventuale erori.

Pentru meniuri pliate tip carte puteți opta să comandați un singur meniu pentru fiecare masă pe care o aveți, sau, mai indicat, câte două pentru fiecare masă, așa invitații din celălalt capăt nu vor fi nevoiți să se întindă după meniu.

Nu, toate pentru produsele realizate personalizat se achită în două tranșe: prima, avansul, în valoare de 50% și a doua la finalizarea comenzii, restul de bănuți + livrarea.

Da, atâta timp cât ne transmiteți preparatele și pentru aceste meniuri vă ajutăm cu plăcere, chiar și dacă este nevoie doar de unul. Toți invitații merită să se simtă incluși în eveniment!.

La fel ca orice alt obiect de decor pentru evenimentul tău, și meniurile sunt opționale, alegerea de a avea meniuri pe masa depinde de preferințele și nevoile tale, dar mai ales de buget.

Totuși, s-ar putea ca meniurile să fie printre cele mai utile pe masă, ele oferind informații importante despre ce va fi servit sau băutura de la bar.

Da, meniurile pliate tip carte pot fi comandate pentru diverse tipuri de evenimente, cum ar fi nunți, petreceri de aniversare, botezuri sau evenimente corporative. Acestea pot fi adaptate în funcție de tematica și stilul fiecărui eveniment în parte.

Ne mândrim cu recenziile noastre

Ai comandat? Nu uita să lași o recenzie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Meniuri pliate tip carte personalizate”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mix & Match

Împreună îți creăm designul pe care îl visezi

Dacă ai ceva mai special în minte, niciodată nu spunem nu unei provocări!

Putem povesti, căuta inspirație, iar când avem acordul tău începem să pregătim totul.

Dă un mail pe contact@remembrance.ro sau completează chiar acum formularul de contact ca să începem procesul!

Scroll to Top