Caută
Close this search box.

PÂNĂ ÎN DATA DE 19 IULIE SUNTEM ÎN CONCEDIU: nu preluăm comenzi de produse personalizate, nu trimitem comenzi nici de produse personalizate nici de la categoria shop creatori.

Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate când revenim la birou, din data de 22 Iulie. Mulțumim pentru întelegere!

Perforator metalic 2 în 1 cu aplicator capse rotunde

(O recenzie client)
Fiind o firmă mică nu avem întotdeauna cantități mari pe stoc din toate produsele. Nu ezitați să ne scrieți pentru a afla dacă produsul este pe stoc în cantitatea necesară sau în cât timp îl putem aduce!

Perforator metalic 2 în 1 cu aplicator capse rotunde,  combinăfuncționalitatea perforatorului standard cu capacitatea de a aplica capse metalice rotunde.

Capsele se achiziționează separat de aici.

70,00 lei

Am încercat să redăm cât mai corect culoarea în poze, însă, uneori, în funcție de setările fiecărui monitor sau device, culorile produsului pot să difere de cele afișate.

Pentru a te convinge că nuanța culorii produsului este cea pe care o cauți, nu ezita să ne soliciți o fotografie pe Whatsapp cu produsul dorit la +0784751811.

Pentru produsele care se află pe stoc procesarea comenzii se va face în 1-3 zile lucrătoare.

Dacă produsul comandat nu se află pe stoc veți fi contactat telefonic pentru a stabili data.

Odată confirmată comanda telefonic cu dumneavoastră produsele vor fi predate curierului și vor fi livrate în 1-5 zile lucrătoare în funcție de zonă.

Perforator metalic 2 în 1 cu aplicator capse rotunde este un instrument versatil esențial în orice birou, combinând funcționalitatea perforatorului standard cu capacitatea de a aplica capse metalice rotunde. Cu o putere de lucru adaptată pentru uz mediu de birou, acest perforator îți permite să perforezi până la 30 de coli de hârtie de 80g/mp fără efort suplimentar.

Echipat cu un sistem precis de perforare standard ce creează găuri rotunde de 5 mm diametru, acest perforator asigură o experiență de utilizare eficientă și fără cusur. Capsele metalice compatibile, cu un diametru de 4.8 mm și o lungime de 4.6 mm, sunt ușor de aplicat cu ajutorul acestui perforator, adăugând un plus de profesionalism și rezistență documentelor tale. Fiind creat să reziste, acest perforator metalic 2 în 1 va deveni rapid un element indispensabil în arsenalul tău de birou.

Capsele se achiziționează separat de aici.

Produs în stoc furnizor, ajunge în aproximativ 3 zile de la plasarea comenzii la noi.

1 recenzie pentru Perforator metalic 2 în 1 cu aplicator capse rotunde

  1. Todor Maria Gordana

    Este un capsator excelent.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai comandat?

Nu uita să lași o recenzie!

1 recenzie pentru Perforator metalic 2 în 1 cu aplicator capse rotunde

  1. Todor Maria Gordana

    Este un capsator excelent.

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă nu ai găsit ce trebuie?

Descoperă mai multe produse:

Atunci când decizi să comanzi o invitație handmade marca Remembrance primești gratuit și invitația digitală ca să te asiguri că toți cei dragi ție îți vor putea fi alături în ziua cea mare.

Scroll to Top