Caută
Close this search box.

Place card cerc personalizat

Pentru comenzile de produse de papetărie personalizate cel mai bine ar fi să ne lași un mesaj pe Facebook, Instagram sau Whatsapp. Sunt multe detalii de discutat!

Transformă fiecare loc la masă într-o experiență specială cu un place card cerc personalizat. Ideal pentru nunți, botezuri și alte evenimente memorabile, acest place card adaugă un aer sofisticat și unic decorului tău.

Diametru: 8cm.

 • Tipul hârtiei

  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +

  Opțional

  • +
  • +
  • +
  • +

Pentru un proces cât mai lin de producție, comanda minimă pentru produse handmade de papetărie este de 25 de bucăți.

Acest criteriu nu se aplică pentru meniurile personalizate, acolo minimul de comandă este de 10 bucăți.

Pentru numerele de masă nu avem comandă minimă!

Pentru tot ce înseamnă informații, poze, text, culori sau alte modificări necesare pentru invitație vei fi contactat de către noi, nu te îngrijora!

Îți plac invitațiile noastre… dar parcă ceva tot lipsește… ei bine putem face un design de la 0 exact așa cum îți dorești tu.

Putem povesti, căuta inspirație, iar când avem acordul tău începem să pregătim totul.

Dă un mail pe contact@remembrance.ro, un mesaj pe Instagram sau Facebook la @remembrance.ro,  sau completează chiar acum formularul de contact ca să începem procesul!

Livrarea se realizează prin curier oriunde în România, chiar și la țară!

Pentru cazurile speciale putem livra și în afară.

Produsele sunt realizate personalizat, așadar timpul de așteptare diferă în funcție de sezon. Vei afla care este timpul de așteptare pentru comanda ta.

Transformă fiecare loc la masă într-o experiență specială cu un place card cerc personalizat. Ideal pentru nunți, botezuri și alte evenimente memorabile, acest place card adaugă un aer sofisticat și unic decorului tău.

Caracteristici unice:
– Design circular rafinat: Forma distinctivă de cerc aduce o notă modernă și elegantă, făcând ca fiecare loc să pară atent gândit și special.
– Personalizare deosebită: Fiecare place card este personalizat cu numele invitaților, scris într-un font rafinat, asigurând un plus de eleganță și individualitate pentru fiecare invitat.
– Materiale premium: Fabricat din carton de înaltă calitate, place card-ul are o textură luxoasă și un aspect impecabil pe toată durata evenimentului.
– Detalii atent alese: Place card-ul nostru este mai mult decât un simplu indicator de loc, este o declarație de stil care îmbină funcționalitatea cu estetica.

Avantaje:
– Impact vizual unic: Designul rotund și elegant face ca fiecare masă să arate sofisticată și bine organizată, captând atenția invitaților.
– Ușor de integrat: Se potrivește perfect cu orice tematică, de la rustic la modern, completând decorul fără efort.
– Experiență personalizată: Fiecare invitat se va simți special și apreciat, având un place card personalizat care adaugă un plus de intimitate și rafinament evenimentului.

Este perfect de combinat cu un meniu personalizat individual.

Adaugă o notă de distincție și originalitate evenimentului tău cu place card-urile noastre cerc personalizate. Creează o experiență de neuitat pentru fiecare invitat și transformă masa într-un adevărat spectacol vizual. Contactează-ne acum pentru a începe personalizarea și pentru a aduce această eleganță subtilă evenimentului tău special.

Ne mândrim cu recenziile noastre

Ai comandat? Nu uita să lași o recenzie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Place card cerc personalizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mix & Match

Împreună îți creăm designul pe care îl visezi

Dacă ai ceva mai special în minte, niciodată nu spunem nu unei provocări!

Putem povesti, căuta inspirație, iar când avem acordul tău începem să pregătim totul.

Dă un mail pe contact@remembrance.ro sau completează chiar acum formularul de contact ca să începem procesul!

Scroll to Top