Caută
Close this search box.

PÂNĂ ÎN DATA DE 19 IULIE SUNTEM ÎN CONCEDIU: nu preluăm comenzi de produse personalizate, nu trimitem comenzi nici de produse personalizate nici de la categoria shop creatori.

Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate când revenim la birou, din data de 22 Iulie. Mulțumim pentru întelegere!

Plicuri bani botez personalizate

Pentru comenzile de produse de papetărie personalizate cel mai bine ar fi să ne lași un mesaj pe Facebook, Instagram sau Whatsapp. Sunt multe detalii de discutat!

(O recenzie client)

Plicuri bani botez – Drăgălășenie la maxim,  personalizată pentru un eveniment special!

Fiecare plic botez este realizat cu grijă, manual, și personalizat după cerințele tale, pentru a-ți oferi o experiență unică și memorabilă.

Nu avem modele standard, îl vom realiza după cerințele dvs!

 • Tipul hârtiei

  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +
  • +

  Opțional

  • +
  • +
  • +

Pentru un proces cât mai lin de producție, comanda minimă pentru produse handmade de papetărie este de 25 de bucăți.

Acest criteriu nu se aplică pentru meniurile personalizate, acolo minimul de comandă este de 10 bucăți.

Pentru numerele de masă nu avem comandă minimă!

Pentru tot ce înseamnă informații, poze, text, culori sau alte modificări necesare pentru invitație vei fi contactat de către noi, nu te îngrijora!

Îți plac invitațiile noastre… dar parcă ceva tot lipsește… ei bine putem face un design de la 0 exact așa cum îți dorești tu.

Putem povesti, căuta inspirație, iar când avem acordul tău începem să pregătim totul.

Dă un mail pe contact@remembrance.ro, un mesaj pe Instagram sau Facebook la @remembrance.ro,  sau completează chiar acum formularul de contact ca să începem procesul!

Livrarea se realizează prin curier oriunde în România, chiar și la țară!

Pentru cazurile speciale putem livra și în afară.

Produsele sunt realizate personalizat, așadar timpul de așteptare diferă în funcție de sezon. Vei afla care este timpul de așteptare pentru comanda ta.

Plicuri bani botez – Drăgălășenie la maxim,  personalizată pentru un eveniment special!

Fiecare plic botez este realizat cu grijă, manual, și personalizat după cerințele tale, pentru a-ți oferi o experiență unică și memorabilă. Plicurile sunt pregătite gata pliate și lipite la interior pe ambele laturi, astfel încât să nu fie nevoie de nicio asamblare suplimentară din partea ta. Cu opțiunea de a alege din 5 tipuri de hârtie de înaltă calitate, poți avea plicuri botez cu un aspect aparte și deosebit.

1. Realizate manual și personalizate:
Fiecare plic botez este confecționat manual cu atenție la detalii, astfel încât să te bucuri de o calitate superioară și de un produs unic. Ai posibilitatea de a personaliza plicurile cu inițialele, numele bebelușului sau data botezului, oferindu-le un aspect cu adevărat special. De asemenea, poți solicita realizarea plicurilor în tematica invitațiilor disponibile pe site sau poți propune o temă sau o floare favorită pentru a crea un design personalizat.

2. Variație de hârtie de înaltă calitate:
Pentru a satisface toate preferințele, oferim 5 tipuri de hârtie de înaltă calitate. Poți alege între hârtie simplă mată 300g, hârtie texturată acuarelă albă 215g, hârtie texturată acuarelă gălbuie 200g, hârtie perlată 250g sau hârtie lucioasă 250g. Fiecare tip de hârtie adaugă o notă distinctă și conferă un aspect rafinat și elegant plicurilor tale.

3. Eleganță și originalitate:
Datorită caracterului manual și personalizat al plicurilor botez, fiecare produs este unic și original. Acestea nu doar oferă un spațiu sigur și elegant pentru cadourile financiare, ci adaugă și o notă specială de autenticitate și originalitate evenimentului tău de botez.

4. Utilizare ușoară și versatilitate:
Plicurile pentru bani botez sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat și se integrează perfect în decorul evenimentului. Poți alege să le așezi pe mesele de botez, să le oferi personal invitaților sau să le integrezi într-un cadru special. Indiferent de modul în care le folosești, plicurile vor adăuga un plus de rafinament și stil evenimentului tău special.

5. Opțiuni suplimentare pentru un aspect luxuriant:
Pentru a adăuga un plus de eleganță, poți opta pentru decorarea manuală a colțurilor plicurilor cu foiță aurie sau argintie. Acest detaliu subtil va conferi un aspect luxuriant și sofisticat plicurilor tale, atrăgând atenția și oferindu-le un farmec aparte.

Plicurile bani botez sunt accesorii indispensabile pentru a primi și oferi cadouri financiare într-un mod elegant și personalizat. Cu atenție la detalii și o gamă variată de opțiuni de personalizare, aceste plicuri adaugă un plus de eleganță și originalitate evenimentului tău de botez. Alege hârtia potrivită și bucură-te de un produs de calitate și de un aspect rafinat pentru momentul special al botezului.

Ne mândrim cu recenziile noastre

Ai comandat? Nu uita să lași o recenzie!

1 recenzie pentru Plicuri bani botez personalizate

 1. Andreea Serban

  Recomand cu drag! Servicii de calitate si promptitudine. Produse de calitate, au fost minunate. Va multumim!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mix & Match

Împreună îți creăm designul pe care îl visezi

Dacă ai ceva mai special în minte, niciodată nu spunem nu unei provocări!

Putem povesti, căuta inspirație, iar când avem acordul tău începem să pregătim totul.

Dă un mail pe contact@remembrance.ro sau completează chiar acum formularul de contact ca să începem procesul!

Scroll to Top