Caută
Close this search box.

PÂNĂ ÎN DATA DE 19 IULIE SUNTEM ÎN CONCEDIU: nu preluăm comenzi de produse personalizate, nu trimitem comenzi nici de produse personalizate nici de la categoria shop creatori.

Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate când revenim la birou, din data de 22 Iulie. Mulțumim pentru întelegere!

Plicuri tip buzunar – 8 templates digitale descărcabile 12×17 cm

(O recenzie client)

Plicuri tip buzunar – 8 templates digitale descărcabile imediat ca să poți crea și tu super invitații chiar de acasă!

Include 8 fișiere, în 5 formate fiecare: .AI, .EPS, .SVG, .PNG, .PDF, descărcabile imediat.

Citește descrierea de mai jos pentru a descoperi toate detaliile!

35,00 lei

Comanda de produse digitale se procesează automat după realizarea plății.

Comanda de templates digitale se va livra în automat pe adresa de email folosită la check-out.

Dacă întâmpinați probleme nu ezitați să ne contactați!

Plicuri tip buzunar – 8 templates digitale descărcabile imediat ca să poți crea și tu super invitații chiar de acasă!

Mărimea standard 12×17 cm

Cu ajutorul acestor șabloane vei putea realiza plicuri de mărimea 12×17 cm exact, așadar creațiile tale vor trebui să fie mai puțin mai mici de atât pentru a încăpea perfect.

Alternativ, poți redimensiona modelul la mărimea dorită de câtre tine.

Tutorial de utilizare inclus

Fii fără griji! Chiar dacă ești la început de drum sau ai deja experiență în design, am inclus un tutorial detaliat care te va ghida pas cu pas prin procesul de utilizare a acestor șabloane. Veți fi surprins să vedeți cât de ușor veți putea crea propriile modele personalizate, adaptate exact nevoilor tale.

Explicații pe interesul tuturor

Bineînțeles, suntem aici pentru a-ți face experiența cât mai simplă și mai plăcută posibil.

Pentru fiecare șablon, am pregătit atât varianta optimizată pentru print, astfel încât să obții rezultate de înaltă calitate cu ușurință, cât și o versiune cu instrucțiuni de utilizare detaliate, astfel încât să poți învăța rapid și eficient cum să te folosești de șablon în mod corespunzător.

Așa, la fiecare dintre ele, vei ști unde trebuie să tai, unde să pliezi, și ce trebuie să nu tai!

Fiecare pas este prezentat într-un mod clar și concis, astfel încât să te simți încrezător în procesul de creare a propriilor plicuri personalizate.

Disponibil în 5 formate

Am luat în considerare preferințele tale individuale, așa că am asigurat că aceste șabloane sunt disponibile în cinci formate diferite: .AI (Adobe Illustrator), .EPS (Encapsulated PostScript), .PDF (Portable Document Format), .SVG (Scalable Vector Graphics) și .PNG (Portable Network Graphics). Așadar, indiferent de software-ul pe care îl folosești, vei putea să te bucuri de aceste șabloane fără nicio restricție.

Importă-le mai întâi într-un software de editare pentru a aduce modificări sau direct în soft-ul mașinii tale de tăiat!

Achiziționează acum pachetul de „Plicuri tip buzunar – 8 șabloane digitale” și lasă-ți creativitatea să zboare în timp ce creezi plicuri remarcabile pentru fiecare ocazie.

Gata de folosit

Nu este nevoie să aștepți! Odată ce ai finalizat comanda, vei primi imediat un link de descărcare pentru arhiva care conține întreaga colecție de templates. În câteva momente, vei putea începe să creezi și să personalizezi propriile plicuri într-un mod care să reflecte stilul și personalitatea ta unică.

Fișierele vor fi livrate electronic. În câteva minute de la realizarea plății comanda, un email va fi trimis la adresa de email asociată contului cu un link pentru descărcare. Fișierele vor fi livrate în format .zip, acest fișier trebuie dezarhivat pentru a fi vizibil.

Această listare este doar pentru fișiere digitale. Toate fișierele sunt distribuite electronic. Clienții nu vor primi niciun element prin poștă.

Licență de folosire inclusă

„Plicuri tip buzunar – 8 templates digitale descărcabile” sunt disponibile pentru utilizare atât de către persoane fizice, cât și de către entități juridice, fără nicio limitare a utilizării.

În conformitate cu legile de copyright din România și Europa, utilizatorii au dreptul de a personaliza și utiliza aceste template-uri într-o varietate de proiecte, fie personale, fie comerciale.

Cu toate acestea, redristribuirea sau partajarea acestui produs către terți, care nu au achiziționat drepturile de utilizare, este strict interzisă și poate atrage răspunderea legală conform legilor în vigoare.

Vă rugăm să respectați drepturile de proprietate intelectuală și să utilizați aceste template-uri în conformitate cu regulile și reglementările aplicabile pentru a vă asigura că utilizarea este în deplină conformitate cu legislația actuală.

În cazul oricăror întrebări suplimentare sau nelămuriri legate de drepturile de utilizare, vă încurajăm să ne contactați pentru mai multe informații.

© SC. EMACRAFT DIGITAL, 30 Octombrie 2023, All rights reserved.

1 recenzie pentru Plicuri tip buzunar – 8 templates digitale descărcabile 12×17 cm

  1. Viviana Toderascu (proprietar verificat)

    Sunt de mare ajutor aceste șabloane, în special începătorilor Recomand cu drag!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ai comandat?

Nu uita să lași o recenzie!

1 recenzie pentru Plicuri tip buzunar – 8 templates digitale descărcabile 12×17 cm

  1. Viviana Toderascu (proprietar verificat)

    Sunt de mare ajutor aceste șabloane, în special începătorilor Recomand cu drag!

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Încă nu ai găsit ce trebuie?

Descoperă mai multe produse:

Atunci când decizi să comanzi o invitație handmade marca Remembrance primești gratuit și invitația digitală ca să te asiguri că toți cei dragi ție îți vor putea fi alături în ziua cea mare.

Scroll to Top