Caută
Close this search box.

PÂNĂ ÎN DATA DE 19 IULIE SUNTEM ÎN CONCEDIU: nu preluăm comenzi de produse personalizate, nu trimitem comenzi nici de produse personalizate nici de la categoria shop creatori.

Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate când revenim la birou, din data de 22 Iulie. Mulțumim pentru întelegere!

Politica de confidențialitate

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice,  EMACRAFT DIGITAL SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Datele cu caracter personal vor fi colectate și prelucrate de către EMACRAFT DIGITAL SRL numai în măsura permisă prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR)

Ce tipuri de date personale colectăm

EMACRAFT DIGITAL SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, IP, cookies etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării acestor date duce la imposibilitatea procesării și finalizării comenzilor transmise de către EMACRAFT DIGITAL SRL. Datele de identificare personale nu sunt furnizate către terțe persoane, companii sau alți colaboratori.

Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii și expedierea produselor), marketing și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.

Datele dvs pot fi colectate în următoarele situații:

  • crearea unui cont pe site
  • achiziționarea unui produs de pe site
  • abonarea la newsletter printr-un formular pe site 
  • downloadarea unor e-bookuri sau materiale 
  • returnarea produselor
  • asigurarea serviciilor de suport clienți

Informațiile colectate de către EMACRAFT DIGITAL SRL având ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresă, număr telefon), pot fi furnizate parțial companiilor de curierat sau logistică pentru pregătirea, expedierea și livrarea comenzilor.

Informațiile colectate de către EMACRAFT DIGITAL SRL având ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicările de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terți colaboratori, care îndeplinesc la rândul lor condițiile GDPR, cum sunt:

– Servicii de marketing

– Servicii de cercetare de piață și sondare

– Servicii de plată

Pentru a vă ține la curent cu promoțiile și ofertele noastre, putem trimite periodic mesaje de informare de tip: e-mail, SMS, mobile push sau webpush, conținând informații de promovare a produselor pe care le-ați vizualizat sau de care sunteți interesat (ex: le-ați adăugat în coș), precum și alte comunicări de genul sondajelor sau cercetărilor de piață.

În oricare dintre aceste cazuri vom cere consimțământul dvs în prealabil.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.remembrance.ro adresa sa de e-mail, efectuând o achiziție sau abonându-se prin formularul de newsletter, poate opta ca aceasta să fie ștearsă din baza de date dezabonându-se. Pentru a șterge informațiile furnizate de dvs. din baza de date, este de ajuns să ne contactați și să cereți acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Conform Legii în vigoare, clientul are următoarele drepturi:

– dreptul la informare și acces la datele dvs

– dreptul la transparența informațiilor și a comunicărilor 

– dreptul la restricționarea prelucrării datelor

– dreptul la portabilitatea datelor

– dreptul la opoziție

– de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat 

– dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă la sediul firmei noastre, str. Zăvoiului, nr. 66A, Poieni, Comuna Piatra Șoimului, Neamț sau prin e-mail la adresa contact@remembrance.ro.


Informații privind prezența cookie-urilor pe un site

Site-ul www.remembrance.ro utilizează cookie-uri. Informațiile prezentate în continuare au scopul de a aduce la cunoștință utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea și administrarea „cookie”-urilor utilizate pe site.

EMACRAFT DIGITAL SRL utilizează cookie-urile pentru a șți dacă aveți deja creat un cont client pentru ca pe viitor să nu mai fiți nevoit să introduceți anumite informații atunci când intrați pe site. Nu stocăm informații referitoare la carduri, adrese sau informații de natură să afecteze intimitatea utilizatorului.

Va rugăm să citiți cu atenție informațiile care urmează: 

www.remembrance.ro folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

Cookie-urile joacă un rol important în facilitarea accesului și livrării multiplelor servicii de care utilizatorul se bucură pe Internet, cum ar fi: 

Personalizarea anumitor setări precum: limba în care este vizualizat un site, moneda în care sunt afișate, păstrarea opțiunilor pentru diverse produse etc.

Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri un feedback asupra modului în care sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face mai eficiente și mai accesibile pentru utilizatori.

Permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse într-un anumit site pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai plăcută;

Îmbunătățesc eficienta publicității online.

Pentru mai multe informații despre Politica de utilizare cookies, vizitați pagina aceasta.

Stocarea datelor

Luăm toate măsurile și facem toate eforturile pentru ca datele dvs să fie stocate în siguranță, accesibile doar când sunt necesare unor acțiuni în cadrul companiei. Transmisia datelor dvs. se face prin sisteme criptate, iar plățile online sunt securizate la cel mai înalt nivel.

Vom păstra datele dvs atât timp cât plasați o comandă sau aveți cont pe site-ul deținut de EMACRAFT DIGITAL SRL. Puteți cere oricând ștergerea acestor date sau închiderea contului, însă ne vom rezerva dreptul de a păstra unele date conform prevederilor legale.

EMACRAFT DIGITAL SRL nu își asumă responsabilitatea pentru pierderile de informații datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce găzduiește site-ul nostru, sau acțiunilor unor terțe persoane. 

EMACRAFT DIGITAL SRL și www.remembrance.ro nu încurajează SPAM-ul, nu vinde, nu oferă, nu face schimb de adrese de e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgă adresa dumneavoastră de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dumneavoastră explicit.

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați:

contact@remembrance.ro

Scroll to Top