Caută
Close this search box.

Politica de utilizare cookies

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice,  EMACRAFT DIGITAL SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Datele cu caracter personal vor fi colectate și prelucrate de către EMACRAFT DIGITAL SRL numai în măsura permisă prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (GDPR).


Ce tipuri de date personale colectăm

EMACRAFT DIGITAL SRL colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum: nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, IP, cookies etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării acestor date duce la imposibilitatea procesării și finalizării comenzilor transmise de către EMACRAFT DIGITAL SRL. Datele de identificare personale nu sunt furnizate către terțe persoane, companii sau alți colaboratori.

Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii și expedierea produselor), marketing și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.

Datele dvs pot fi colectate în următoarele situații:

  • crearea unui cont pe site
  • achiziționarea unui produs de pe site
  • abonarea la newsletter printr-un formular pe site 
  • downloadarea unor e-bookuri sau materiale 
  • returnarea produselor
  • asigurarea serviciilor de suport clienți

Informațiile colectate de către EMACRAFT DIGITAL SRL având ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresă, număr telefon), pot fi furnizate parțial companiilor de curierat sau logistică pentru pregătirea, expedierea și livrarea comenzilor.

Informațiile colectate de către EMACRAFT DIGITAL SRL având ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicările de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terți colaboratori, care îndeplinesc la rândul lor condițiile GDPR, cum sunt:

– Servicii de marketing

– Servicii de cercetare de piață și sondare

– Servicii de plată

Pentru a vă ține la curent cu promoțiile și ofertele noastre, putem trimite periodic mesaje de informare de tip: e-mail, SMS, mobile push sau webpush, conținând informații de promovare a produselor pe care le-ați vizualizat sau de care sunteți interesat (ex: le-ați adăugat în coș), precum și alte comunicări de genul sondajelor sau cercetărilor de piață.

În oricare dintre aceste cazuri vom cere consimțământul dvs în prealabil.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.remembrance.ro adresa sa de e-mail, efectuând o achiziție sau abonându-se prin formularul de newsletter, poate opta ca aceasta să fie ștearsă din baza de date dezabonându-se. Pentru a șterge informațiile furnizate de dvs. din baza de date, este de ajuns să ne contactați și să cereți acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Conform Legii în vigoare, clientul are următoarele drepturi:

– dreptul la informare și acces la datele dvs

– dreptul la transparența informațiilor și a comunicărilor 

– dreptul la restricționarea prelucrării datelor

– dreptul la portabilitatea datelor

– dreptul la opoziție

– de a nu fi supus unui proces decizional individual automatizat 

– dreptul de a vă adresa Autorității de Supraveghere (ANSPDCP) în caz de încălcare a drepturilor dvs. garantate de legislația privind protecția datelor cu caracter personal

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă la sediul firmei noastre, str. Zăvoiului, nr. 66A, Poieni, Comuna Piatra Șoimului, Neamț sau prin e-mail la adresa contact@remembrance.ro.

 

Informații privind prezența cookie-urilor pe un site

Site-ul www.remembrance.ro utilizează cookie-uri. Informațiile prezentate în continuare au scopul de a aduce la cunoștință utilizatorului mai multe detalii despre plasarea, utilizarea și administrarea „cookie”-urilor utilizate pe site.

EMACRAFT DIGITAL SRL utilizează cookie-urile pentru a șți dacă aveți deja creat un cont client pentru ca pe viitor să nu mai fiți nevoit să introduceți anumite informații atunci când intrați pe site. Nu stocăm informații referitoare la carduri, adrese sau informații de natură să afecteze intimitatea utilizatorului.

Va rugăm să citiți cu atenție informațiile care urmează: 

www.remembrance.ro folosește cookie-uri proprii și de la terți pentru a furniza vizitatorilor o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia.

Cookie-urile joacă un rol important în facilitarea accesului și livrării multiplelor servicii de care utilizatorul se bucură pe Internet, cum ar fi: 

Personalizarea anumitor setări precum: limba în care este vizualizat un site, moneda în care sunt afișate, păstrarea opțiunilor pentru diverse produse etc.

Cookie-urile oferă deținătorilor de site-uri un feedback asupra modului în care sunt utilizate site-urile lor de către utilizatori, astfel încât să le poată face mai eficiente și mai accesibile pentru utilizatori.

Permit aplicațiilor multimedia sau de alt tip de pe alte site-uri să fie incluse într-un anumit site pentru a crea o experiență de navigare mai valoroasă, mai utilă și mai plăcută;

Îmbunătățesc eficienta publicității online.

 

Ce este un „cookie”? 

Cookie-ul este un fișier de mici dimensiuni, format din litere și numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. 

Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser, nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa alte informații de pe PC.

Un cookie este format din 2 părți: numele și conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existența a unui cookie este determinată de către serverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou în momentul în care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat web-serverului respectiv. 

Cookie-urile nu conțin date personale

Cookie-urile în sine nu solicită informații cu caracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator. Aceste date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

În cazul în care doriți să blocați cookie-urile, unele funcționalități precum autentificarea în cont sau procesul de comandă online poate fi oprit, iar acest lucru poate genera anumite erori în folosirea site-ului. Dacă sunteți de acord cu aceste limitări puteți folosi setările browserului pentru blocarea acestora.

 

Ce cookie-uri folosim: 

Folosim două tipuri de cookie-uri: per sesiune și fixe. Cookie-urile per sesiune sunt fișiere temporare care rămân în dispozitivul utilizatorului pe durata sesiunii. Cookie-urile fixe rămân pe dispozitivul utilizatorului pe o perioada determinată de parametrii cookie-ului sau până sunt șterse manual.

Pe site-ul www.remembrance.ro folosim următoarele tipuri de cookie-uri:

– cookie-uri pentru funcționalitatea site-ului (înregistrare, anumite formulare, cumpărături etc.)

– cookie-uri de geotargeting

– cookie-uri de publicitate

– cookie-uri pentru măsurarea performanței site-ului

– cookie-uri pentru securitate

 

Cum pot opri cookie-urile?

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai vedea publicitate online.

Este posibilă setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau poți face anumite setări ca să accepți cookie-uri de la un site anume. 

Browserele oferă posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor: aceste setări se găsesc în meniul de „setări” sau „opțiuni”.

Pentru a înțelege aceste setări, puteți folosi opțiunea „ajutor” a browserului pentru mai multe detalii.

Google Analytics

Politica: https://www.google.com/analytics/terms/gb.html

Google AdWords

Politica: https://policies.google.com/privacy 

Facebook

Politica: https://www.facebook.com/privacy/explanation 

 

Alte aspecte legate de cookie-uri:

Particularizarea setărilor browserului în ceea ce privește cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil al securității utilizării cookie-urilor.

Dacă sunteți singurul utilizator al computerul, puteți seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare și a datelor personale de acces.

Dacă împărțiți accesul la calculator, puteți lua în considerare setarea browserului pentru a șterge datele individuale de navigare de fiecare dată când închideți browserul.

 

Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați:

contact@remembrance.ro

Scroll to Top