Caută
Close this search box.

PÂNĂ ÎN DATA DE 19 IULIE SUNTEM ÎN CONCEDIU: nu preluăm comenzi de produse personalizate, nu trimitem comenzi nici de produse personalizate nici de la categoria shop creatori.

Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate când revenim la birou, din data de 22 Iulie. Mulțumim pentru întelegere!

Semn de carte magnetic personalizat

Pentru comenzile de produse de papetărie personalizate cel mai bine ar fi să ne lași un mesaj pe Facebook, Instagram sau Whatsapp. Sunt multe detalii de discutat!

Semn de carte magnetic personalizat – ideea perfectă pentru o mărturie originală pentru nuntă sau botez.

  • Design personalizat în funcție de tematica ta;
  • Mărime 8×4 cm;
  • Din carton gros laminat la rece pentru rezistență sporită;
  • Foaie suport din carton mărimea 10x14cm.

Pentru un proces cât mai lin de producție, comanda minimă pentru produse handmade de papetărie este de 25 de bucăți.

Acest criteriu nu se aplică pentru meniurile personalizate, acolo minimul de comandă este de 10 bucăți.

Pentru numerele de masă nu avem comandă minimă!

Pentru tot ce înseamnă informații, poze, text, culori sau alte modificări necesare pentru invitație vei fi contactat de către noi, nu te îngrijora!

Îți plac invitațiile noastre… dar parcă ceva tot lipsește… ei bine putem face un design de la 0 exact așa cum îți dorești tu.

Putem povesti, căuta inspirație, iar când avem acordul tău începem să pregătim totul.

Dă un mail pe contact@remembrance.ro, un mesaj pe Instagram sau Facebook la @remembrance.ro,  sau completează chiar acum formularul de contact ca să începem procesul!

Livrarea se realizează prin curier oriunde în România, chiar și la țară!

Pentru cazurile speciale putem livra și în afară.

Produsele sunt realizate personalizat, așadar timpul de așteptare diferă în funcție de sezon. Vei afla care este timpul de așteptare pentru comanda ta.

Semn de carte magnetic personalizat – nu doar o piesă decorativă pentru pasionații de cărți, ci și o mărturie memorabilă pentru evenimente speciale precum nunțile sau botezurile. Cu atenție la detalii și personalizare, acest semn de carte devine o modalitate unică de a împărtăși bucuria lecturii și de a oferi invitaților tale o amintire cu adevărat specială.

O mărturie originală pentru momentul tău special

Într-un moment atât de important precum o nuntă sau un botez, fiecare detaliu contează. Semnul de carte magnetic personalizat se transformă într-o mărturie originală, exprimând pasiunea pentru lectură și iubirea pentru cei dragi. Imaginează-ți invitații deschizând o carte și descoperind un semn de carte personalizat, care nu doar îi va ghida prin pagini, ci va aduce cu sine și emoțiile și amintirile momentului special.

Integrarea perfectă cu invitațiile tale și restul papetăriei pentru eveniment

Dacă invitațiile la eveniment au fost realizate deja de către noi, avem plăcerea să oferim semne de carte magnetic personalizate în același stil, asigurându-ne că fiecare detaliu contribuie la coerența estetică a întregului eveniment.

Dacă nu, povestește-ne tu despre tematica ta ca să te putem ajuta!

Fie că este vorba despre o nuntă într-un decor rustic, o ceremonie elegantă sau un botez plin de căldură familială, semnul de carte se va potrivi perfect cu tema aleasă.

Mesaje de mulțumire către oaspeții tăi

Semnul de Carte Magnetic vine însoțit de o hârtie suport generoasă, care oferă spațiu pentru mesaje inspiraționale sau cuvinte de mulțumire către cei dragi. Acesta devine un mod subtil de a transmite recunoștința pentru prezența invitaților la evenimentul tău special.

Citate motivaționale, cuvinte pline de iubire sau simple note de apreciere vor completa cu grație experiența lecturii și vor rămâne o amintire vie a evenimentului.

Pentru a face experiența și mai personală, semnul de carte poate fi transformat într-un „thank you card” personalizat cu numele invitaților. Acest gest mic, dar profund, adaugă o notă intimă și face ca fiecare semn de carte să devină o mărturie unică, menită să fie păstrată și apreciată de către cei dragi.

Durabilitate și eleganță

Pentru a asigura că fiecare semn de carte rezistă nu doar în timpul evenimentului, ci și în ani ce vor urma, acestea sunt realizate pe carton fotografic de 240g, cu folie de laminare la rece, oferind atât rezistență la uzura zilnică, cât și o luciu. Astfel, fiecare semn de carte devine o amintire durabilă și elegantă a evenimentului tău special.

Cu dimensiunile sale de aproximativ 8 pe 4 cm, semnul de carte se potrivește perfect între paginile cărților și devine un amulet al momentelor petrecute la evenimentul tău special. Suficient de mic pentru a fi discret, dar destul de mare pentru a-ți aminti de eveniment.

În concluzie, Semnul de Carte Magnetic Personalizat transcend funcția de simplu accesoriu și devin o mărturie de dragoste și lectură. Fiecare detaliu, de la personalizare la durabilitate, este conceput cu grijă pentru a crea amintiri unice și durabile. Ofereați acest cadou special invitaților dvs. sau păstrați-l pentru voi înșivă, semnul de carte magnetic devine un simbol al unui capitol nou și frumos în viața voastră.

Ne mândrim cu recenziile noastre

Ai comandat? Nu uita să lași o recenzie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Semn de carte magnetic personalizat”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Mix & Match

Împreună îți creăm designul pe care îl visezi

Dacă ai ceva mai special în minte, niciodată nu spunem nu unei provocări!

Putem povesti, căuta inspirație, iar când avem acordul tău începem să pregătim totul.

Dă un mail pe contact@remembrance.ro sau completează chiar acum formularul de contact ca să începem procesul!

Scroll to Top