Caută
Close this search box.

PÂNĂ ÎN DATA DE 19 IULIE SUNTEM ÎN CONCEDIU: nu preluăm comenzi de produse personalizate, nu trimitem comenzi nici de produse personalizate nici de la categoria shop creatori.

Comenzile plasate în această perioadă vor fi procesate când revenim la birou, din data de 22 Iulie. Mulțumim pentru întelegere!

Termeni & condiții

Cine suntem?

Site-ul Remembrance.ro aparține companiei EMACRAFT DIGITAL S.R.L, societate română,  înmatriculată la Registrul Comerțului Neamț sub nr. J27/452/2023, CUI 48073740, e-mail contact@remembrance.ro / florea.emilia01@gmail.com, nr. de telefon: 0784751811, cu sediul în Poieni, Comuna Piatra Șoimului, str. Zăvoiului, nr. 66a.

 

 1. Dispoziții generale

Vizitarea sau cumpărarea prin orice mijloace (comandă online, telefonic, e-mail, platforme de social medie, etc.) a produselor de pe site-ul www.remembrance.ro implică automat acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. 

Site-ul www.remembrance.ro este administrat de către compania EMACRAFT DIGITAL S.R.L, denumită în continuare Furnizor, iar persoana fizică sau juridică ce comandă și achiziționează prin intermediul site-ului www.remembrance.ro va fi denumită în continuare Client.

1.1 Obligativitate

Prezentul contract are caracter obligatoriu. Înțelegeți că atât prezentul contract, cât și toate politicile la care acesta face referire (e.g., Politică de confidențialitate, Politică privind utilizarea modulelor cookie) au caracter obligatoriu față de dvs. Prin navigarea pe site-ul nostru sau prin plasarea unei comenzi, vă luați angajamentul de a respecta prezentul contract și politicile indicate.

1.3 Modificări și actualizări.

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând si fără notificare prealabilă acești Termeni. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica termenii care sunt în vigoare la momentul plasării comenzii. Accesând site-ul nostru veți găsi cea mai recentă versiune a Termenilor.

Nu putem garanta faptul că orice produse care au fost incluse la un moment dat pe site vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

 

Dacă aveti întrebări sau neclarităti, ne puteti contacta cu încredere la adresa de e-maill contact@remembrance.ro sau prin completarea formularului de contact si o să vă răspundem în cel mai scurt timp.

 

 1. Proprietate intelectuală

2.1 Conținutul site-ului

EMACRAFT DIGITAL S.R.L definește prin conținut, toate informațiile conținute pe site în formă de texte, date, imagini (poze). Ne rezervăm dreptul de a actualiza sau de a modifica conținutul acestui site fără a anunța în prealabil. Întregul conținut al site-ului www.remembrance.ro este proprietate deținută de EMACRAFT DIGITAL S.R.L și este apărat de legile în vigoare pentru protecția drepturilor de autor. 

Site-ul poate folosit de către terți doar pentru informare și/sau plasare de comenzi. 

Utilizatorii site-ului nu au dreptul de a descărca, modifica parțial sau integral site-ul,  reproduce parțial și/sau integral site-ul, copia, distribui, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră contrară intereselor EMACRAFT DIGITAL S.R.L, indiferent dacă există sau nu un scop comercial. 

Orice continut (incluzând, dar fără a se limita la baze de date, elemente de grafică, mărci, continut juridic) sunt proprietatea intelectuală a EMACRAFT DIGITAL SRL.

 Întregul site este protejat de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, iar pentru orice încălcare a proprietății intelectuale, ne rezervăm dreptul de a sesiza instanțele de judecată competente pentru recuperarea integrală a prejudiciului, precum și de a depune o plângere penală la organele judiciare pentru tragerea la răspundere penală a făptuitorului.

Acest site este protejat prin dreptul de autor și este aparat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala și industrială. 

Întregul conținut al site-ului www.remembrance.ro este proprietatea firmei EMACRAFT DIGITAL S.R.L și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția drepturilor de autor.

Folosirea, fără acordul firmei noastre, a oricăror elemente din conținutul acestui site, precum: texte, descrieri ale produselor și serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri, etc. aparținând site-ului  www.www.remembrance.ro se pedepsește în coformitate cu legile în vigoare.

Conținutul acestui website (text, grafică, logo, iconuri, imagini, video) sunt propietatea www.remembrance.ro și cad sub incidența dreptului de autor prevăzut de legea română.

2.3 Design-ul produselor

Produsele Remembrance.ro sunt protejate prin legea nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe, modificată și completată, este actul normativ de reglementare a drepturilor de autor în România

Folosirea sau reproducerea a oricăror elemente de mai sus este interzisă fără aprobarea EMACRAFT DIGITAL S.R.L și se pedepsește în conformitate cu legile în vigoare (administrativ, civil sau penal). Ne rezervăm dreptul de a reclama în instanță și de a lua măsurile legale dacă aceste condiții nu sunt respectate. 

2.4 Realizarea de conținut pentru social media

Ne rezervăm dreptul de a crea conținut nelimitat pe platformele noastre de social media cu produsele pe care le realizăm.

 

 1. Comanda

Comenzile pot fi plasate online, pe site-ul www.remembrance.ro, completând opțiunile care apar pe site, de asemenea pot fi trimise pe e-mail, pot fi plasate telefonic sau prin mesaj pe Whatsapp sau paginile de Facebook și Instagram.

În cazul în care Clientul trimite comanda pe e-mail sau whatsapp, acesta trebuie să trimită toate datele necesare plasării unei comenzi, iar în cazul plasării comenzii telefonic, se preia produsul dorit și datele pentru livrare și facturare, iar datele pentru tipărirea textului se vor trimite în scris, prin e-mail/whatsapp/Facebook/Instagram de către client. 

Înainte de trimiterea comenzii Clientul va fi contactat telefonic pentru a confirma comanda, fără această confirmare comanda va fi anulată. Prin plasarea și confirmarea comenzii, clientul se obligă să ridice comanda și să achite contravaloarea ei.

În funcție de setările fiecărui monitor sau device, culorile pot să difere de culoarea reală a produselor existente pe stoc, dar și de la o comandă la alta. www.remembrance.ro nu își asumă responsabilitatea pentru modificarea culorii și calității produselor primite de la furnizori.

 

Comanda de produse personalizate

Comenzile pentru produsele care necesită personalizare poate fi plasată online, pe site-ul www.remembrance.ro, completând opțiunile care apar pe site, de asemenea pot fi trimise pe e-mail, pot fi plasate telefonic sau prin mesaj pe Whatsapp sau paginile de Facebook și Instagram.

În cazul în care Clientul trimite comanda pe e-mail sau whatsapp, acesta trebuie să trimită toate datele necesare plasării unei comenzi (Nume, Prenume, număr de telefon, adresă pentru facturare), iar în cazul plasării comenzii telefonic, se preia produsul dorit și datele pentru livrare și facturare, iar datele pentru tipărirea textului se vor trimite în scris, prin e-mail/whatsapp/Fcebook/Instagram de către client. 

Prin plasarea și confirmarea comenzii, clientul se obligă să ridice comanda și să achite contravaloarea ei.

În cazul în care Clientul plasează o comandă cu detaliile greșite, iar aceasta este realizată, Clientul nu are dreptul de a cere returnarea banilor sau produselor. 

Dacă clientul observă greșeala acesta poate anula comanda sau poate încerca să ne contacteze pentru a corecta greșeala, astfel există șansa de a schimba produsul dacă acesta nu a fost încă realizat. Nu ne asumăm vina pentru o comandă plasată, care a fost realizată cu informațiile greșite, chiar dacă Clientul a încercat să ne contacteze.

În cazul în care Clientul plasează o comanda cu detaliile corecte, însă produsul realizat este greșit acesta are dreptul să îi fie returnată contravaloarea produsului sau realizat din nou gratuit. Acest fapt nu se aplică pentru produsele de papetărie personalizate, unde se cere cordul de printare de la Client.

În funcție de setările fiecărui monitor sau device, culorile pot să difere de culoarea reală a produselor existente pe stoc, dar și de la o comandă la alta. www.remembrance.ro nu își asumă responsabilitatea pentru modificarea culorii și calității produselor primite de la furnizori.

 

 1. Macheta grafică

După plasarea comenzii, cu aproximativ 1 săptămână înainte de data comunicată pentru finalizarea invitațiilor , clientul va primi prin Whatsapp sau e-mail macheta grafică (o poza digitală cu modul în care va arăta invitația), pentru a putea vedea cum arată și a valida corectitudinea informațiilor. 

Clientul are obligația de a verifica atent macheta grafică, și tot prin SMS, e-mail sau whatsapp să își exprime acordul de tipărire, sau să solicite modificările dorite. Macheta trebuie verificată cu mare atenție, după care acesta va scrie toate modificările deodată. 

După efectuarea modificărilor, Clientul va primi noua machetă grafică. Prin aprobarea machetei grafice pentru printare de către Client, acesta confirmă că totul este în regulă și că putem tipări produsele. Eventuale greșeli regăsite ulterior printării pe produsele personalizate cu „bun de tipar”  revin în totalitate Clientului și acesta își asumă costurile necesare pentru retipărire sau rerealizare, dacă este cazul.

Ne asumăm dreptul de a realiza mici modificări în structura textului sau a designului, dacă considerăm că acestea vor îmbunătăți calitatea rezultatului produsului final.

         4.1 Respectarea timpului de oferire a feedback-ului

După primirea primei variante a invitației Clientul are 3 zile lucrătoare pentru a oferi feedback-ul necesar. În caz de forță majoră acesta se poate extinde până la 1 săptămână.

Ulterior depășirii acestei perioade, Furnizorul este îndreptățit să considere macheta finalizată și deci să o livreze către Client. Orice modificare ulterioară va costa 20 de lei per element.

Pentru realizarea produselor digitale precum invitațiile digitale sau website-urile de nuntă, clientul are dreptul la 3 modificări gratuite (cele 3 modificări pot conține mai multe greșeli, aici ne referim la faptul că clientul are 3 oportunități de a ne comunica ce dorește schimbat) în limita a 5 zile lucrătoare de la transmiterea primei variante

Feedback-ul se va oferi într-un mesaj de tip listă (ex. 1. schimbă poziția elementului acela, 2. pune culoarea verde x 3.la părinți numele este greșit, trebuia Marina în loc de Maria 4. La rândul 5 lipsește o virgulă).

Ulterior depășirii acestei perioade, sau a modificărilor gratuite, Furnizorul este îndreptățit să considere macheta finalizată și livrată către Client. Orice modificare ulterioară va costa 20 de lei.

         4.2 Realizarea unei mostre personalizate

Dacă doriți realizarea unui singur exemplar al unei invitații, fie un model din colecția noastră, fie un model nou, costul este de 50 de lei + 20 de lei livrarea. Mostrele personalizate vor fi realizate în limita timpului disponibil, comenzile confirmate având prioritate, însă în maxim 14 zile lucrătoare de la realizarea plății.

În cazul realizării mostrelor personalizate fizice, Clientul nu este îndreptățit să primească și macheta grafică fără logo a invitației, ci doar varianta ei fizică. Realizarea unei mostre personalizate nu include primirea editabilului sau a altor elemente de pe aceasta.

Suma plătită pentru o mostră nu este returnabilă în cazul în care Clientul consideră că nu dorește să continue colaborarea.

Dacă Clientul va dori realizarea întregii comenzi, suma de 50 de lei achitată pentru mostra personalizată va fi scăzută din totalul valorii comenzii. Nu se va scădea costul transportului pentru mostră, în cazul în care acesta a fost cerut.

Există posibilitatea ca mostra și produsul final să aibă câteva mici diferențe, acestea fiind legate de stocul de la furnizor al produselor folosite. 

 1. Durata procesării comenzilor

După acordul primit de la Client telefonic sau după realizarea plății și confirmarea stocului, termenul de livrare standard este de 3-5 zile lucrătoare din momentul efectuării comenzii la adresa specificată în formularul de comandă. 

Pot apărea întârzieri din diverse situații pentru care societatea noastră nu este răspunzătoare: sărbători legale, condiții meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firmă etc.

Firma noastră își rezervă dreptul de a modifica termenul de livrare.

În cazul invitațiilor digitale, acestea se trimit în aceeași zi (dacă toate informațiile sunt complete) pentru comenzile plasate până în ora 14:00, iar cele după ora 14:00 se vor trimite în următoarea zi lucrătoare.

Zilele de sâmbătă și duminică sunt zile nelucrătoare, astfel că toate comenzile vor fi procesate luni.

5.1 Disponibilitatea produselor

Nu putem garanta că produsele care s-au găsit la un moment dat pe site vor fi disponibile în orice moment pentru achizitionare. Nu vom avea nicio răspundere fată dvs. în situatia în care un produs nu se mai regăseste pe site. Desi vom încerca să avem în timp real pe site actualizare informatiile privind disponibilitatea produselor, nu putem garanta faptul că aceste informatii vor fi actualizate, în orice moment. Toate comenzile vor depinde de existenta produselor în stoc. 

5.2 Garanții.

În măsura în care produsele sunt indisponibile, dar dvs. ați plasat deja comanda, vă vom informa cu privire la indisponibilitatea acestor produse și vă vom recomanda produse similare, la valoare egală sau apropiată care pot fi comandate. În măsura în care nu doriți să comandați produsele similare recomandate de noi, vom anula comanda, iar în măsura în care ați plătit deja prețul produselor, vom proceda la returnarea sumelor de bani în cel mai scurt timp.

 

Durata procesării comenzilor personalizate

Termenul de realizare al comenzilor personalizate va fi comunicat în scris Clientului în funcție de perioadă și disponibilitate. Acesta poate fi între 5 și 60 de zile lucrătoare.

Perioada oferită pentru realizare nu include și zilele necesare pentru livrare (între 1-5 zile lucrătoare, în funcție de zonă).

Zilele de sâmbătă și duminică sunt considerate zile nelucrătoare, astfel că toate acestea nu vor fi luate în considerare

 

 1. Prețuri, taxe și modalități de plată

Prețul final plătit de către Client la ridicarea coletului este format din prețul produsului afișat pe site + prețul transportului (ambele prețuri conțin TVA 19%). Plata se poate face online cu cardul, prin ordin de plată sau ramburs la livrarea coletului.

Promoții și oferte speciale

În cazul în care prețul sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

 

Prețuri, taxe și modalități de plată pentru produsele personalizate

Prețul final plătit de către Client la finalizarea comenzii de produse personalizate este format din prețul produsului afișat pe site + prețul transportului (ambele prețuri contin TVA 19%). Plata se poate face online cu cardul sau prin ordin de plată.

Pentru produsele personalizate este necesară, pentru confirmarea comenzii, transmiterea unui avans 50% din valoarea totală a comenzii plasate sau plata integrală în funcție de situație. Termenul de plată a avansului este de 3 zile lucrătoare pentru a se păstra termenul de finalizare comunicat (dacă acesta a fost comunicat), după trecerea acelei perioade termenul de finalizare se poate modifica. 

În cazul în care acontul a fost calculat greșit sau clientul se răzgândește asupra cantităților, ne rezervăm dreptul de a corecta/modifica prețurile în factura finală.

Restul de bani se achită la finalizarea comenzii, înainte de trimiterea coletului, când clientul este anunțat că comanda a fost finalizată și îi sunt trimise pozele cu aceasta, termenul de plată este de 3 zile lucrătoare de la finalizare, după care se aplică penalizări de 10% din valoarea sumei restante de plată/zi de întârziere.

Pentru comenzile mai mici de 150 de lei, plata se va face integral. Pentru restul comenzilor micuțe minimul de avans este de 150 de lei.

Pentru produsele de la categoriile de produs „Pahare nuntă”,  „Umerașe nuntă”, „Ochelari de nuntă personalizați” se acceptă doar plata în avans 100%, ori prin transfer bancar ori plată cu cardul direct pe site la plasarea comenzii. Clienții care vor alege plata ramburs vor fi notificați să facă plata, îar în caz de neplată comanda va fi anulată.

 

Promoții și oferte speciale

În cazul în care prețul sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, dacă produsul nu s-a livrat încă.

Prețurile produselor de pe acest site sunt informative și pot suferi modificări neanunțate. Promoțiile și ofertele speciale sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile.

La cerere, pentru cantități mai mari se pot oferi discounturi speciale, acestea diferă în funcție de complexitatea modelului ales. Pentru a afla care este discountul aplicabil la comandă, Clientul poate întreba pe adresa de e-mail, telefonic, sau pe Whatsapp, Facebook, Instagram.

 

 1. Livrarea produselor

Pentru detalii despre livrarea produselor, vă rugăm dați click aici.

 

 1. Declinarea responsabilității

Descrierea bunurilor sau a serviciilor disponibile pe www.remembrance.ro (texte, imagini, video etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea EMACRAFT DIGITAL S.R.L, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Așadar, în momentul primirii produsului achiziționat, culorile pot fi ușor diferite, la fel și dimensiunile produselor, acestea fiind realizate handmade.

Avand în vedere că produsele EMACRAFT DIGITAL S.R.L sunt personalizate, acestea necesită realizarea unor machete grafice care se trimit Clienților după ce aceștia au plasat comanda pe site-ul www.remembrance.ro sau prin e-mail,t elefonic, Whatsapp, Facebook, Instagram . Odată ce Clientul și-a dat bunul de tipar pentru macheta primită, produsul se tipărește conform acordului de la Client, iar Furnizorul nu se mai face responsabil pentru eventuale greșeli descoperite ulterior tipăririi.

Operatorul nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau greșelile de afișare de pe site, în ceea ce privește prețuri, caracteristici, imagini, etc. Produsele prezentate sunt cu titlu informativ, iar produsele pot diferi față de imagini în orice mod (culoare, aspect, textură, etc.).

Vă rugăm să luați în considerare faptul că este posibil să existe diferențe de culoare din cauza unor factori precum ecranul display-ului, monitorul calculatorului, setările device-ului, perioada printării, etc. 

Trebuie avut în vedere faptul, că mărimea şi forma produselor pot fi percepute diferit în imaginile disponibile pe pagina web faţă de realitate, însă site-ul www.remembrance.ro furnizează informaţii complete privind caracteristicile produselor în descrierile prezentate pentru fiecare produs în parte, inclusiv cantiatea produselor.

Totuși, www.remembrance.ro nu garantează că descrierea produselor și a serviciilor, precum și conținutul acestui site este lipsită de erori, completă sau actuală.

În eventualitatea în care prețul produsului sau caracteristici ale acestuia, au fost introduse greșit în baza noastră de date sau afișate greșit, iar comanda nu a fost încă livrată, Operatorul își rezervă dreptul de a anula livrarea comenzii și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.

Operatorul nu poate garanta disponibilitatea tuturor produselor afișate pe site.

Operatorul nu-și poate asuma responsabilitatea că toate produsele expuse sunt disponibile în stoc. Din acest motiv, societatea își rezervă dreptul de a nu onora comanda dacă produsele nu mai sunt disponibile.

În cazul în care suntem anunțați de furnizori că produsul nu mai este în stoc, acest lucru îi va fi comunicat clientului care are 3 opțiuni: 1. după comunicarea termenului oferit de furnizor pentru reintrarea în stoc, poate opta să aștepte până la intrarea în stoc a produsului, sau 2. își poate alege alt produs de pe site, urmând a i se returna diferența de bani dacă prețul acestuia este mai mic, sau va achita diferența dacă prețul acestuia este mai mare, sau 3. poate cere returul avansului sau returnarea contravalorii achitate, retur care se va face conform prevederilor legii, dar nici o altă despăgubire suplimentară.

Valoarea maximă a obligațiilor Operatorului față de client, în cazul nelivrării sau livrării necorespunzătoare, este egală cu valoarea sumelor încasate de Operator de la clientul respectiv pentru produsele aflate în cauză. Operatorul nu poate fi făcut răspunzător pentru cheltuielile conexe (transport, comisioane bancare, etc) sau alte prejudicii cauzate clientului datorită nelivrarii sau livrării necorespunzătoare a produsului/produselor.

 

 1. Politica de retur/anulare

Pentru politica de retur/anulare, vă rugăm dați click aici.

 

 1. Politica de confidențialitate 

Pentru politica de confidențialitate, vă rugăm dați click aici.

Pentru politica de utilizare cookies, vă rugăm dați click aici.

 

 1. Tentativă de fraudă

Orice tentativă de acces neautorizat a bazelor de date, datelor personale, serverului sau conținutului site-ului www.remembrance.ro va fi raportată autorităților competente și va face obiectul unei plângeri penale către acestea.

În cazul produselor descărcabile digitale, redistribuirea sau partajarea acestui produs către terți, care nu au achiziționat drepturile de utilizare, este strict interzisă și poate atrage răspunderea legală conform legilor în vigoare. Vă rugăm să respectați drepturile de proprietate intelectuală și să utilizați aceste template-uri în conformitate cu regulile și reglementările aplicabile pentru a vă asigura că utilizarea este în deplină conformitate cu legislația actuală. În cazul descărcării de pe mai mult de 3 ip-uri al fișierului, accesul la descărcare va fi revocat, iar banii nu vor fi returnați. 

 1. Litigii

Orice litigiu apărut între Clienți și Furnizor va fi rezolvat pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit rezolvarea conflictului pe cale amiabilă, competența revine Instanțelor de Judecată Române, de pe raza municipiului Neamț.

Prin vizitarea și cumpărarea de produse prin orice mijloc (comandă online, telefonic, e-mail, etc), Clientul confirmă că a citit și acceptat termenii și condițiile de mai sus. Utilizarea site-ului de către Client pentru informare implică totodată acceptarea necondiționată a acestor termeni și condiții. În cazul în care nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să părăsiți acest site.

 

Vă mulțumim,

Echipa Remembrance.ro

Scroll to Top